Skip to main content

Te invităm să descoperi Lake House, una dintre cele trei cabane minunate de la Tarnița Forest Lake, situată chiar la baza lacului Tarnița. Acest loc pitoresc este perfect pentru grupuri de până la 12 persoane care caută să se bucure de o priveliște magnifică, să interacționeze și să trăiască în ritmul liniștit și frumos al naturii.

Facilitățile Lake House

Lake House este gândită pentru a-ți oferi o experiență memorabilă. Iată ce îți punem la dispoziție:

1. Camere Spațioase și Confortabile

Cabana dispune de camere spațioase și confortabile, înconjurate de frumusețea naturii și cu o atmosferă care îmbie la relaxare.

2. Loc de Foc de Tabără

Te invităm să te bucuri de un loc de foc de tabără în aer liber, unde poți admira stelele în liniște în timpul serii.

3. Zonă de Grătar

Profită de zona noastră de grătar amplasată chiar la baza lacului, cu o priveliște spectaculoasă asupra peisajului.

4. Spațiu de Întâlnire

Lake House oferă posibilitatea de a organiza team building-uri, întâlniri de afaceri și evenimente pentru manageri și CEO-uri.

Experiența Lake House

Dacă îți dorești o experiență de neuitat alături de colegi sau prieteni, Lake House este alegerea perfectă. Sufrageria noastră spațioasă este ideală pentru ședințe, bucătăria este complet utilată, iar camerele sunt pregătite pentru a-ți oferi tot confortul necesar în mijlocul naturii.

Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitează site-ul nostru www.tarnitaforestlake.ro, sună-ne la 0748 477 037 sau trimite-ne un e-mail la office@tarnitaforestlake.ro. Suntem aici pentru a-ți oferi o experiență de neuitat în inima naturii!

Cu drag,
Echipa Tarnița Forest Lake.

Leave a Reply