Skip to main content

Unde să-ți petreci sfârșitul de săptămână pe lângă Cluj

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe inedite în mijlocul naturii sau a unei escapade de weekend, într-un loc pitoresc și relaxant – Tarnița Forest Lake este destinația perfectă pentru o astfel de escapadă.

Pentru cei interesați de o aventură de weekend în zona Clujului, noi cei de la Tarnița Forest Lake vă propunem o vizită inedită la lacul Tarnița.

Lacul Tarnița este o oază de liniște și relaxare, lacul se întinde pe o suprafață de 215 hectare, suficient pentru navigație și pescuit.

Lacul Tarnița, pe lângă faptul că este un lac cu un peisaj spectaculos mai este și un loc misterios care vă așteaptă să îl descoperiți.

Pentru planificarea unei călătorii de neuitat, proiectul turistic TarnițaForestLake v-a pregătit un ghid complet de călătorie pentru a vă arăta ce puteți face și ce puteți vedea în zona Tarnița Forest Lake.

Atracții și activități de agrement care merită încercate

Plimbări în natură

Zona lacului Tarnița este ideală pentru plimbări în natură, datorită peisajelor pitorești și a traseelor marcate care pot fi străbătute fie la pas fie cu bicicleta.

Tot în acest cadru natural se pot explora flora și fauna pădurilor de foioase, din împrejurimi cât și alte lacuri de acumulare și peisaje impresionante.

Aerul curat și proaspăt al munților Apuseni este un remediu natural pentru cei care au probleme cu respirația sau suferă de astm.

O astfel de plimbare în natură nu este doar relaxantă ci și o oază de sănătate.

Tot în acest cadru natural se pot explora flora și fauna pădurilor de foioase, din împrejurimi cât și alte lacuri de acumulare și peisaje impresionante.

Aerul curat și proaspăt al munților Apuseni este un remediu natural pentru cei care au probleme cu respirația sau suferă de astm.

O astfel de plimbare în natură nu este doar relaxantă ci și o oază de sănătate.

Sporturi nautice

Pentru cei pasionați de sporturile nautice, lacul Tarnița oferă o varietate de activități de agrement.

De la canotaj și pescuit, până la înot sau plimbări cu barca.

Aerul curat de munte și peisajele impresionante vă vor face să vă simți ca într-o aventură spectaculoasă în mijlocul naturii.

Există posibilitatea închirierii echipamentului necesar pentru o aventură nautică chiar la fața locului.

Prețurile pentru astfel de echipament variază de la 30 de lei pe oră până la 240 de lei în funcție de numărul de participanți și de dotările pe care le doriți.

Important este să ajunge în zonă pentru a vă putea bucura de aceste posibilități de distracție.

 

Observarea faunei sălbatice

Zona potrivită pentru iubitorii de natură.

Cei care sunt interesați sau pasionați de studiul faunei, biologii sau ecologii vor fi impresionați de bogăția pe care o oferă zona lacului Tarnița.

Nu mai este nici un mister, zona lacului Tarnița este cunoscută pentru biodiversitatea sa bogată și variată.

Aici se pot observa o varietate de specii de animale, precum râși, lupi, cerbi sau urși.

În zonă există ghizi care fac excursii ghidate pentru a permite curioșilor și doritorilor să se apropie de natură, astfel încât să învățe mai multe despre flora și fauna locală.

 

Unde să te cazezi la Tarnița Forest Lake?

Acum că ați aflat despre cele mai importante atracții și activități de agrement în zona Tarnița, trebuie să știți că tarnitaforestlake.ro este cea mai bună opțiune pentru a vă caza și a vă bucura de tot ce oferă această regiune.

Aici veți găsi cabane din lemn care îmbină perfect stilul rustic cu cel modern, un ponton care se întinde peste apa cristalină a lacului și camere de hotel confortabile, cu priveliști panoramice la lac și la munți.

În plus, Tarnița Forest Lake oferă și alte facilități astfel încât să puteți avea parte de relaxare și distracție în timpul sejurului dumneavoastră.

Pentru cei care sunt mai îndrăzneți, există opțiunea de a face parapanta sau de a face o tură cu elicopterul pentru a avea o privire de ansamblu asupra regiunii.

Așadar dacă sunteți un pasionat de aventură și doriți să faceți ceva mai mult decât să visați la un concediu care să vă rămână întipărit în minte, mai bine vă urcați în mașină și porniți acum spre lacul Tarnița.

 

Tarnița Forest Lake este o destinație deosebită pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii și de activități de agrement într-un cadru liniștit și relaxant.

Cu facilitățile și serviciile oferite de tarnitaforestlake.ro, veți avea parte de o experiență memorabilă și veți putea să vă creați amintiri de neuitat în mijlocul naturii alături de cei dragi.

Leave a Reply