Skip to main content
Lux & Natură
Tarnita

Tarnița Forest Lake

Tarnița Forest Lake – locul în care luxul și natura se îmbină într-o balanță perfectă, locul în care te deconectezi de haosul urban și spui STOP. Liniște. Cabanele sunt situate strategic: între munți, înconjurate de pădure, la baza lacului Tarnița. Îți poți imagina ce TOP VIEW te așteaptă? Proiectul Tarnița Forest Lake te duce la next level – un nivel exclusivist.

Priveliște Unică
Top

Locație de TOP

Vei găsi locația unică din inima pădurii, cu ușurință. Totodată vei realiza în curând ca acesta este locul ideal pentru tine, familia, prietenii sau chiar colegii tăi de muncă. Vacanța ta de lux este pregătită! Aici găsești locul perfect în care poți să-ți faci noul album cool pentru social media: poți începe cu poze din dormitoarele cu priveliște unică, apoi continua cu livingul spațios sau pur și simplu cu natura înconjurătoare. Chiar și tu vei fi surprins că sunt ” no Photoshop ”! 🙂

Încă de la primii pași pe tărâmul Tarnița Forest Lake, aerul puternic de munte și briza lacului îți vor invada plămânii și mintea. Sunetul valurilor și al frunzelor, este una dintre cele mai relaxante activități pe care le poți face odată ajuns la noi. Îți recomandăm plimbările prin împrejurimi, chiar până în vârful dealurilor și alte activități pe lac, precum înotul.

Locul Ideal
Business

Team Building & Relaxare

Tarnița Forest Lake este locul ideal pentru managerii și CEO din compania ta care doresc să-și restarteze mintea și să se revitalizeze. Nu știai că aici au loc cele mai tari team-building-uri? Cu siguranță după o experiență unică de acest gen, toată lumea va lucra la randament maxim! Astfel, cele 3 cabane ale noastre cu vedere spre lac vor fi gazda de TOP pentru firmele de TOP!

Pentru solicitări exclusiviste oferim suplimentar, la cerere, consultanță și servicii VIP precum fine dining alături de cei mai buni bucătari din Cluj-Napoca, ospătari, hostesse etc. Te rugăm să nu ne crezi pe cuvânt… vino și experimentează ! Ceea ce vei găsi la Tarnița Forest Lake este chiar mai fain decât ți-am povestit până acum aici… 🙂