Water sports 13

Welcome!

Water Sports

Colțul de rai în care ne situăm este de o frumusețe aparte. În cazul în care nu ai găsit vreo cabană disponibilă pentru a o închiria și a trăi experiența Tarnița Forest Lake la maximum, nu te întrista. Mai ai o șansă: Vrem să poți admira priveliștea din toate unghiurile și să ai parte de cea mai frumoasă experiență în mijlocul naturii. Așa că ți-am pregătit : Water Sports! Nu trebuie să fii cazat ca să-ți închiriezi un caiac canoe sportiv sau o bărcuță simpatică!

în inima naturii
trup, minte și suflet

Caiacul  si  Barca

O experiență pentru trup și minte

 Experiența și antrenamentul fizic nu sunt necesare pentru a te bucura de o zi în inima Tarniței, dar îți recomandăm să vii pregătit cu pălărie/șapcă, ochelari de soare și protecție UV. Caiacele și bărcile noastre sunt ușoare și stabile, potrivite atât pentru cupluri cât și pentru exploratorii solitari.

Dacă te întrebi ce e atât de special la o ieșire cu caiacul sau barca, nu vrem să încercăm să te convingem prin cuvinte. Mai degrabă, îți oferim posibilitatea să experimentezi pe pielea ta. Nu doar vei descoperi noi priveliști, ci vei simți cum te eliberezi de stres, îmbunătățind sănătatea inimii tale.

Water sports 14
Water sports 15

Tarife

Îți punem la dispoziție caiace si bărcic ca tu să te delectezi la maxim vara aceasta. Lasă sunetul apei să îți poarte grijile departe și experimentează frumusețea naturii din largul lacului.

Caiac pentru o persoană

30 lei / oră

Caiac pentru două persoane

40 lei / oră

Barcă pentru o persoană

50 lei / oră

Barcă pentru două persoane

85 lei / oră